گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ساندی تایمز: پسر ملکه بریتانیا از نخست وزیر سابق قطر پول گرفته بود

روزنامه «ساندی تایمز» در گزارشی ادعا کرد که «چارلز» پسر ملکه و، ولی عهد انگلیس از نخست‌وزیر سابق قطر سه میلیون یورو پول دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که پسر ارشد ملکه الیزابت دوم به نمایندگی از او در نشست سران کشور‌های «مشترک المنافع» به میزبانی رواندا حضور یافت، ادعای دریافت پول توسط او خبرساز شده است.

به نوشته شبکه «اسکای نیوز»، روزنامه «ساندی تایمز» در گزارش امروز یکشنبه خود ادعا کرد که شاهزاده چارلز، ولی عهد انگلیس از «شیخ حمد بن جاسم آل ثانی» نخست‌وزیر پیشین قطر سه بسته نقدی دریافت کرده بود.

طبق این گزارش، حمد بن جاسم در یکی از مناسبت‌ها یک میلیون یورو پول در پاکت‌های خرید فروشگاه «فورنتوم و میسون» به پسر ارشد ملکه انگلیس داد. فورنتوم و میسون یک فروشگاه بزرگ کالا‌های تجملاتی در لندن است.

ساندی تایمز همچنین خبر داد، ولی‌عهد انگلیس یک چمدان پر پول از نخست‌وزیر پیشین قطر به عنوان کمک مالی به یک خیریه دریافت کرده بود. به روایت این رسانه، این یکی از سه بسته پول نقدی بود که به عنوان کمک‌های خیریه شاهزاده ولز از شیخ حمد دریافت کرد.

بنا بر این گزارش، این سه بسته پول نقد در مجموع سه میلیارد یورو بوده و پسر ملکه طی سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ آن‌ها را دریافت کرده است.

گفته شده که، ولی عهد انگلیس این پول‌های دریافتی را به حساب‌های «صندوق خیریه شاهزاده ولز» واریز کرده است؛ صندوقی که طرح‌های خصوصی شاهزاده و املاکش در اسکاتلند را تامین مالی می‌کند.

اسکای نیوز با انتشار خبر ساندی تایمز نوشت: «هیچ پیشنهادی مبنی بر اینکه این پرداخت پول اقدامی غیرقانونی بوده است، وجود ندارد».

اقامتگاه سلطنتی «کلارنس هاوس» انگلیس به دنبال انتشار گزارش ساندی تایمز بیانیه‌ای در این باره منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: «کمک‌های خیریه دریافت شده از شیخ حمد بن جاسم بلافاصله به یکی از مؤسسات خیریه شاهزاده منتقل شد که به خوبی آن را اداره کرد و به ما اطمینان داد که همه فرآیند‌های صحیح دنبال شده است».

اسکای نیوز در گزارش خود درباره دریافت پول از مقام سابق قطری نوشت: «(این گزارش) جدیدترین ادعایی است که پادشاه آینده را احاطه کرده است؛ کسی که در گذشته بار‌ها با مناقشه مواجه شده و در حال حاضر در رواندا به عنوان نماینده ملکه در نشست سران کشور‌های مشترک‌المنافع به سر می‌برد»./فارس

ارسال نظر